VDV PRO TRIATHLON TEAM

Onze naam is al decennia verbonden aan sport- en cultuurevenementen in de Schager regio. Willem van der Voort is zelf liefhebber van triathlon (hij heeft al meerdere Ironmans achter zijn naam staan). Onze naam kom je daarom ook veel tegen in de triathlonsport.

Het Van der Voort Pro Triathlon Team bestaat uit talenten die wij ondersteunen bij hun prestaties. Deze veelbelovende atleten trainen onder andere onder leiding van Eric van der Linden en behalen nationaal en internationaal uitstekende resultaten.

ATLETEN

Sinds enkele jaren behoort Tristan Olij (foto) tot de landelijke top op de midden afstand. In 2022 stond de eerste keer hele triathlon in Almere op het programma. Mitch Kolkman is Nederlands toptalent op de sprint en olympische afstand. Sinds 2022 internationaal bij de grote mannen! Dieuwertje Bax gooit thans hoge ogen op elke discipline van triathlon. Zo won zij de Iron Man Kopenhagen in haar categorie in 2021 en was zij winnaar van de Van der Voort Triathlon van Langedijk in 2022. Verder behoren tot het team o.a. Liane van Egmond, Pascal Valentijn, Mark Overtoom, Eric van der Linden en Ad Kempen.

Daarnaast hebben wij gedurende een aantal jaren onze naam verbonden aan Triatleet Els Visser, Iron-Man winnares en internationaal Nederlands bekendste lange afstand triatleet. Wij zijn trots dat triatleten de naam Van der  Voort dragen.