VAN DER VOORT TRIATHLON

Onze naam is al decennia verbonden aan sport- en cultuurevenementen in de Schager regio. Willem van der Voort is zelf liefhebber van triathlon (hij heeft al meerdere Ironmans achter zijn naam staan). Onze naam kom je daarom ook veel tegen in de triathlonsport.

VAN DER VOORT TRIATHLON SPRINT CIRCUIT

Het Van der Voort Circuit is een samenwerking van vijf organisaties van triathlons in de Noordkop, vier avondsprints en een kwartafstand. De samenwerking benadrukt de verbondenheid tussen de vijf organisaties. Bovendien is de ambitie uitgesproken om ruimte te maken voor de jeugd binnen de triathlonsport.

Het Van der Voort Circuit kent een overall klassement over de deelname aan deze wedstrijden. Alle wedstrijden hebben een eigen karakter en een eigen ambiance. Wie wordt per klasse en leeftijdscategorie de winnaar? De winnaars worden tijdens het afsluitende Triathlon- en duursportgala in het zonnetje gezet.

Wedstrijden:

  • Triathlon Heerhugowaard
  • Triathlon Langedijk
  • Triathlon Nieuwe Niedorp
  • Triathlon Schagen
  • Triathlon Anna Paulowna

PRO TRIATHLON TEAM

Het Pro Triathlon Team bestaat uit enkele regionale talenten die wij ondersteunen bij hun prestaties. Deze veelbelovende atleten trainen onder leiding van Eric van der Linden en behalen nationaal en internationaal uitstekende resultaten. Daarnaast zijn wij sponsor van Triatleet Els Visser, Iron-Man winnares en internationaal Nederlands bekendste lange afstand triatleet. Wij zijn trots dat triatleten de naam Van der Voort dragen.