Zoeken

Meer Service dan u denkt!

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

De Van der Voort Groep is sinds jaar en dag zeer actief binnen de sport- en cultuursponsoring in de Schager regio en inmiddels ook daarbuiten.

Jarenlang is de Van der Voort Groep verbonden aan rugbyclub Rush, uitkomend in de landelijke tweede klasse Noord.

In 2000 besloot Van der Voort het dameshandbal in Schagen bij de SV Schagen nieuw leven in te blazen. Onder leiding van Roel de Vries, verschillende promoties tezamen met een geheel nieuw jeugdplan, kan de HV Schagen wederom trots  zijn op zijn handbalafdeling.  Eén ding weet de Van der Voort Groep zeker: het laatste kampioenschap is nog niet gevierd!

Naast de TOPsponsor van de Stichting SRC 80 jaar, is Van der Voort al jaren actief binnen de voetbalvereniging SRC.

Zowel tijdens de Olympische Spelen in Sydney als in Athene waren er atleten actief die ook actief gesteund worden door Van der Voort.

Ook de uitstekend presterende talenten van Stichting Pro Triathlon worden door ons gesteund in hun prestaties. Deze veelbelovende atleten onder leiding van Eric van der Linden behalen wereldwijd uitstekende resultaten. Zo werd Rachel Klamer de Europees kampioen Olympische afstand in 2013.

In 2007 was Willem van der Voort de initiatiefnemer van wat uiteindelijk leidde tot de ROC Finance Academy. Een samenwerking tussen het ROC en meer dan 20 toonaangevende bedrijven uit Noord-Holland die het voor schoolverlaters mogelijk maakt gericht te werken aan een toekomst in de financiele- en administratieve dienstverlening. Een driejarige periode van gecombineerd leren en werken op minimaal MBO+ niveau. De ROC Finance Academy heeft daarnaast veel praktijkgerichte opleidingen ontwikkeld voor het bedrijfsleven welke allemaal in de regio worden gegeven.

Ook op opleidingsgebied is de Van der Voort groep een koploper. Maatwerk gecombineerd met het opleiden van talenten in de regio, met behoud voor de regio. Zo werd in 2013 de Van der Voort Groep leerbedrijf van het jaar.

In 2011 werd na 14 jaar van afwezigheid voor het eerst weer de Triathlon van Schagen georganiseerd: met als voorzitter en als deelnemer Willem van der Voort. Deze sprint-triathlon staat inmiddels weer landelijk op de kaart met een top-deelnemersveld, een prima organisatie en duizenden bezoekers. Niet overdreven, maar, echt het sportevenement van Schagen! Kijk op www.triathlonvanSchagen.nl.

De Westfriese Folklore, de AutopedraceAtletiekvereniging TAS'82, de Wielerrondes, Hardloopwedstrijden, Paasvee en Popweekend, u komt onze naam altijd tegen.

De Van der Voort Groep: altijd actief, ook in de gemeenschap!